1026 Budapest, Garas utca 9.

Publikációk

Nyirokmasszázs hullámmasszázs berendezéssel
 

Nyirokmasszázs hullámmasszázs berendezéssel

A mai ember mozgásszegény életmódja, a helytelen táplálkozás, a kevés folyadék bevitel egyre jobban hozzájárul a szervezetben a salakanyagok lerakódásához, a nyirokfolyadék felhalmozódásához. Ez gyakran látható a duzzadt kötőszöveteken, a nőknél egyre nagyobb számban jelentkező lerakódásokon, a celluliton.

A salak-, illetve méreganyagok eltávolítása kulcsfontosságú az egész szervezetünk megfelelő működése szempontjából is. Szervezetünkben felszaporodó salak és méreganyagok eltávolítását részben a nyirokrendszerünk végzi.

Mint tudjuk, hogy testünk több nyirokeret tartalmaz, mint véreret. Ezek a nyirokerek sejtjeink belsejéből, valamint a sejtek közötti állományból vezetik el a szervezet részére felesleges anyagokat. Szívünk pumpaként tartja folyamatos mozgásban a vért testünkben. A nyirok keringését, mivel nyirokrendszerünk nem rendelkezik ilyen szivattyúval, az izmaink működése, a bevitt folyadék, a pihenés időszakában a légző mozgásaink biztosítják.

A nyirokfolyadékot a verőérrendszer juttatja a szövetek közé, aminek nagy részét a visszérrendszer szállítja. A maradék nagy fehérje és zsírtartalmú folyadék "törmelékanyagokat" is tartalmaz, amit a nyirokcsomóknak kell megszűrniük.

A nyirokrendszer működésének elégtelensége a végtagok és a törzs duzzanatát eredményezi, azaz vízfelszaporodáson túl a nyiroknedv felhalmozódását is okozza, mely számtalan esztétikai és egészségügyi problémát vonz maga után.

A Pulstár PX-1 hullámmasszázs berendezés egy olyan gyengéd gépi nyirokdrenázs
(drenázs = elvezetés) technikát alkalmaz, amellyel egyrészt a szövetek között felhalmozódott nyirkot a törzs felé irányítjuk, másrészt a nyirokerek működését serkentjük.

A 20-30 percen át tartó kezelések minden alkalommal látványos és egyre tartósabb eredményeket biztosítanak. 1-1 kezelés sorozat mindig az egészségügyi állapottól függ, általában 10-20 alkalomból áll.

Pulstar PX-1 Pulstar PX-1

 

A PX-1 technológia a Dupla Fiziológiás Nyomás Gradiens technika az egyik leghatékonyabb kezelési módszer a kötőszöveti állapotok, vér-, és nyirokrendszer helyreállítására. A ciklikusan, hullámszerűen felfúvódó és leengedő fázisok a láb, has, kar applikátorokat levegővel töltik fel, illetve engedik le.
Ez a több rekeszből álló berendezés a kezelés alapját képező speciális masszázstechnikát alkalmazza.


Nyirokrendszerünk működésének javítására:

fogyasszunk minél több VIZET,
legyünk aktívak a rendszeres MOZGÁSSAL,
vegyünk mély LÉLEGZETEKET!

 

A berendezés használatával nagyon jó eredmények érhetők el az alakformálásban is.

Alakformálás

a 30 perces Pulstarral történő kezelést egy anticellulitos hatóanyagú krémmel történő masszázs előzi meg.  Az eljárás során a zsírsejtek fellazítása, majd a szervezetből történő eltávolítása követi. Az eredmény kúraszerű alkalmazása javasolt.

Alakformálás

 

Bejelentkezni, időpontot egyeztetni:

Boróczky Évánál: 06-70-212-85-95

telefonszámon lehet.