1026 Budapest, Garas utca 9.

Publikációk

Komplex méregtelenítő kezelés
Nyirokmasszázs hullámmasszázs berendezéssel
 

Komplex méregtelenítő kezelés a Boró Stúdióban!

Egyre nagyobb számban vannak egészségesen élő, jobb közérzetükért aktívan tenni akaró nők és férfiak. Vannak, akik ennek érdekében évente több alkalommal végeznek méregtelenítő kúrákat, mellyel a bevitt méreganyagokat (ízfokozók, tartósítószerek, színezékek) pár napra kiiktatják táplálkozásukból. Ezzel mentesítik szervezetüket, javul közérzetük, jobban működik testük. A kúrák során a fokozott folyadékbevitel pedig felgyorsítja az anyagcserét.
Azoknak a kedves érdeklődőknek, akik nem tudnak választani a piacon fellelhető tehermentesítő eljárások közül, nekik bátran ajánlhatom a dr. Steinberger 5 napos fitness programját. (kapható Bio boltokban, Herbária szaküzletekben, patikákban, web áruházakban)

5 napos fitness kép

 

3 fázisú kezelés stúdiómban:

  1. A hozzám érkező vendégek először az infraszaunában pihennek, relaxálnak. A méreganyagok belülről kifelé távoznak, bőrük feszesebb, tisztább lesz anélkül, hogy megterhelnénk szervezetüket

    fekvő infraszauna

  2. Ezt követően Vendégem egy kellemes zuhany után a Pulstar PX1 hullámmasszázs berendezésben tölt el fél órát, ahol a gép felébreszti a nyirokkeringését, szervezetünk salakanyag szállítóját. Feszesedik a kötőszövet, csökken a térfogat, beindul a nyirokkeringés.

    Pulstar hullámmasszázs kezelés

  3. A gépek után az emberi kéz következik! Egy teljes testmasszázs tetőtől talpig. Meleg, aromaterápiás olajjal. Itt a lerakódott méreganyagok, salakanyagok kerülnek megdolgozásra. A masszázs serkenti az immunrendszer aktivitását, közérzetjavító, mérsékli a cellulitot, felgyorsítja az anyagcserét. Felfrissül az egész szervezet, a lélek is megpihen, szépül a bőr.  A Vendég kikapcsolódik, ellazul, a rohanó világot az ajtó mögött hagyja
Masszázs
Felhő

A kezelés során Vendégeim kb. 3 órát töltenek a stúdióban, ahol törölköző, papucs és köpeny, tusolási lehetőség áll rendelkezésükre.

 

Bejelentkezni, időpontot egyeztetni:

Boróczky Évánál: 06-70-212-85-95

telefonszámon lehet.