1026 Budapest, Garas utca 9.

 

Kínálatunk

Gyógypedikür

 

A megfáradt lábak kezelése (kézi és gépi technika ötvözésével)

Kezelés menete: áztatás, radírozás, bőrkeményedések eltávolítása, benőtt köröm, tyúkszem kiemelése, frissítő lábmasszázs, krémezés, ha szükséges bőrpuhító pakolás. Igény szerint lakkozás! A kezeléseket a higiéniai követelmények maximális betartásával végzem, egyszer használatos eszközökkel, magas minőségű anyagokkal.

Kérésére: otthoni lábápolással kapcsolatos tanácsadás. KEZELÉS VÉGÉN ÁPOLT, PUHA, PIHENT LÁBAKKAL TÁVOZHAT.

Gyógypedikür
Gyógypedikür

 

Ne csak lába, de lábbelije is felfrissüljön!

 

KépKép Kép Kép

Klenz cipőfertőtlenítő

 

Kérésére a pedikűr kezelés alatt cipőjét költségmentesen felfrissítem!

A KLENZ fertőtlenítő gép ÓZONNAL és NANO-EZÜSTTEL a cipőkben lévő baktériumokat és a gombákat megbízhatóan és hosszútávra megöli, a szagmolekulákat felbontja és ártalmatlanná teszi. Cipőit frissen és fertőtlenítve kapja vissza.

 

Klenz hatása táblázat

 

Az ápolt kezekért!

Manikür

 

Kezelés menete: Tisztítás, radírozás, körömrövidítés, formázás, bőrápolás, kézmasszázs.

Igény szerint bőrpuhító pakolás, meleg paraffinos ápolás. Körömerősítés, lakkozás.

 

Manikür

 

Masszázsasztal

 

Kombinált masszás

Különféle masszázstechnikák ötvözése, egyénre szabottan. A Vendég alkatához, életviteléhez, problémáihoz mérten ötvözöm a különféle masszázstechnikákat. Más masszázsra van szüksége egy irodai dolgozónak, egy menedzsernek, egy háziasszonynak, egy fiatalnak és egy idősebb embernek. Ezért a különféle masszázstechnikákat egyénre szabottan vegyítem. A masszázsfogások kiegészítésére gyakran lávakövet - bambuszt - köpölyt is igénybe veszek.

 

Bambusz masszázs
Lávaköves masszázs

Svédmasszázs

A legelterjedtebb nyugati technikák egyike, amely alapját képezi mind a gyógymasszázsnak, sportmasszázsnak, frissítőmasszázsnak, különbözőséget a svédmasszázs fogásmeneteinek alkalmazásbeli különbsége jelenti.

 

Svédmasszázs

 

Aromaterápiás masszázs

A lazító, stressz oldó, gyengéd teljes testmasszázs az aktuális állapothoz választott illóolajok felhasználásával. Az Illóolajok hatására intenzívebbé válik a masszázs relaxáló, energizáló és vitalizáló ereje.

 

Aromaterápiás masszázs Aromaterápiás masszázs Aromaterápiás masszázs

 

Frissítő masszázs

Ezt a masszázsfajtát azoknak ajánlom, akik felfrissülésre vágynak. Az egészséges, de keveset mozgó, fáradékony, hát, gerinc, nyak, váll és végtagi panaszokkal, kimerültséggel, koncentrációs zavarokkal küszködöknek is ajánlott. A kezelés lehet teljes testfelületen, de koncentrálható egy-egy testrészre is.

 

Frissítő masszázs
Frissítő masszázs

 

Narancsbőr - alakformáló - masszázs

A cellulit (narancsbőr) a felfúvódott zsírsejt belsejében salakanyagok tárolódnak, melyek az anyagcsere végtermékei. A salakanyag eltávolítása masszázs technikával a vér és nyirokkeringést aktivizálva történik. A masszázs során köpölyöző technikát is alkalmazom.

 

Alakformáló masszázs

 

Menedzser masszázs

Stressz következtében fellépő panaszok, az immunrendszer ellenálló képességének erősítése, szorongás, álmatlanság, feszültség, idegesség, csökkenésének enyhítésére ajánlom. A masszázs természetes módszer a test ellazulásához és egyensúlyának visszaállításához, a fejfájás, a feszültség és a stressz megszüntetéséhez.

 

Menedzsermasszázs

 

Olajos fejmasszázs

A teljes hajas fejbőr átmasszírozása ayurvedás hajolajjal. Eredményeképpen a hajhagymák több vért kapnak, hajszálak ápoltabbak, a teljes test relaxál, felfrissül.

A kezelést követően hajmosás szükséges.

 

Olajos fejmasszázs

 

Arcmasszázs +

Nem csak az arcot, a vállakat, a fejet, és a nyakat, dekoltázst is érinti.  Ez azért nagyon fontos, mert a nyak-váll masszírozásával utat engedünk a vérnek, hogy föláramolhasson az arcba, és oxigént vigyen, táplálja az arcbőrt, illetve az arc izmai ezzel a technikával ellazulnak, az arc simább, pihentebb lesz.

 

ArcmasszázsArcmasszázs
Arcmasszázs

 

Talpmasszázs

Frissítő taplmasszázs: különleges masszázstechnikát alkalmazok, amely a láb szöveteiben vérbőséget hoz létre. Lazítja a megfeszült talpi izmokat.  Elsősorban megelőzésre, felfrissülésre ajánlom, de indirekt módon gyógyító hatása is lehet. Valódi felfrissítés a lábnak, és az egész testnek! A megfáradt lábak, megfeszülő izmok ellazítása, a jobb, frissebb közérzet elérése. Lábaink bizonyos területei, a zónák masszírozása reflexszerű választ vált ki a megfelelő testtájakon. Így serkenti egyes szervek funkcióját, enyhíti a túlterhelést. A talp idegellátása rendkívül gazdag, több mint 70.000 idegvégződés található rajta.

 

Talpmasszázs

 

Köpölyözés

A köpölyözés külső, fizikális gyógymód. A köpölyözés során a vákuum hatására a kezelt területen a kapillárisok kitágulnak, ez friss vér és több oxigén beáramlását teszi lehetővé, ami egyenletesen átjárja a kötőszöveteket. Az elhasznált vért, a nyirok- és anyagcsere végtermékeit a véráramba pumpálja, amelyek a vesék irányába áramlanak. Megtisztítja a szöveteket a salakanyagtól. A vákuum szívóhatásával vérbőséget okoz az adott területen, javul az itt lévő bőr, izom, valamint a területhez tartozó belső szervek vérellátása, vérkeringése, anyagcseréje, valamint a helyileg fellépő vérbőség aktivizálja a szervezet egy vagy több meridiánját, s így fokozza a bioenergia áramlását. Javallatai széleskörűek, az egyik legnépszerűbb cellulit (narancsbőr) kezelési módszer.

 

Köpölyözés

Rohanó világunk, az ülőmunka, az évek múlása és a helytelen táplálkozás közrejátszik a lerakódások, súlyproblémák kialakulásában. Az évek alatt felszedett kilóktól bizony nehéz egyedül megszabadulni, sok ember önbizalma sérülést szenved. A hozzám érkező vendégeket e kezelésekkel elsősorban a lerakódásoktól, a cellulit problémáktól, szeretném megszabadítani, segítve a méregtelenítését és elősegíteni a szép feszes bőrt. Kezelések célja, hogy minden kedves vendég a program végére fiatalosan, energiával feltöltődötten, kellemes közérzettel távozzon.

 

Alakformálás

Fekvő infraszauna

 

A fekvő infraszaunázás során hétszer több méreganyag távozik a szervezetéből, mint egy hagyományos szaunában. A finn szaunát használók verejtéke 95-97%-ban csak víz, viszont a  fekvő infraszaunát használók esetében ez az arány mindössze 80-85%. A fennmaradó részt a sejtekből kioldódó koleszterin molekulák, zsírban oldódó méreganyagok, és különböző mérgező nehézfémek teszik ki. Már az első alkalom után frissebbnek és lendületesebbnek érzi majd magát. Kúraszerű vagy tartós használat a zsírcsoportokat fellazítja, a nyirokfolyadékok intenzív keringtetésével az izomzatot átrendezi, az alakot ideálisan formálja.

 

Szaunázó

Testtekercselés

Az érintett testfelületet bekenjük anti-cellulitos hatóanyaggal, majd speciális fóliával borítjuk. Az első réteget szorosabban viszem fel, ezáltal a nyirokáram megindul a szervezetben, ezzel a méreganyagok kiürülését segítjük elő. 30 perces pihenés után a tekercselést levesszük, majd narancsbőr masszázs következik. A tekercselést infraszaunázás kiegészítéseként is alkalmazom!

 

Testtekercselés

 

 

Hullámmasszázs - PULSTAR PX 1 berendezéssel

/Részletes leírás olvasható a publikáció menüpontban!/

Az egyik leghatékonyabb kezelési módszer a kötőszövet állapotok /cellulit/, vér-, és nyirokedényrendszer helyreállítására. A berendezést mind önállóan, mind pedig célkezelésre szolgáló aktív hatóanyagokkal együtt is használható. A ciklikusan felfúvódó láb, has illetve kar applikátorok az adott terület, vagy akár a teljes test kezelésére alkalmassá teszik. Berendezés úgy méretcsökkentésre, mint méregtelenítéssel, salaktalanítással a kötőszövet feszességének helyreállítására alkalmas.


Hullámmasszázs

HIGH CARE által kifejlesztett vákuum gép!

SPM Vacupress

 

Az  Spm vákuummasszázs gép a köpölyözés hagyományát élesztette fel, új, hatásos formában. A gép vákuum eljárást végez. Pozitív hatásai révén, erősen aktiválja a nyirokkeringést, fokozza a zsírégetést és erősíti a kötőszövetet.
Kezelések láthatóan simítják a bőrt, így terhesség utáni stria csíkok kezelésére is alkalmas. Jó eredménnyel kezelhetők izomhúzódások  és izomfájdalmak. Vákuummasszázs során az üveg kezelőfejben vákuum keletkezik, amely felszívja a bőrt, a zsírsejtek kitágulnak, falaik átjárhatóvá válnak. Kezelés során megbontja a lerakodott depózsírt, és azt lebontja. Egyidejűleg történik meg a zsírsejtek lebontásának gyorsítása, a salakanyagok kipréselése a zsírsejtekből, a depózsír elégetése és a bőr és szövetek feszessé tétele, a perifériás vérellátás javítása, az anyagcsere felpezsdítése és a letapadt izomzat feloldása.

 

SPM Vacupress vákuum gép
SPM Vacupress vákuum gép

 

Bőrfiatalító kezelés

 

Test radír tengeri sóval és olajjal!

Cél az elhalt hámsejtek eltávolítása, bőrhidratáció előkészítése, bőrtáplálás és bőrfeszesítés. Olajjal átmasszírozzuk a testet, majd só-olaj keverékkel kímélő masszázst végzünk. Ezután betakarjuk a vendéget, hogy relaxáljon, majd kitakarás után bőrtápláló krémmel vagy olajjal masszázst végzünk. A kezelést kúrák megkezdése előtt, de önállóan is alkalmazhatjuk.

Bőrfiatalítás
Bőrfiatalítás

Komplex méregtelenítés

/Részletes leírás olvasható a publikáció menüpontban!/

Böjtök, tisztítókúrák kiegészítésére ajánljuk! Segíti a szervezet teljes méregtelenítő folyamatát. Tehermentesítő diéta mellett - melyet ön szabadon választ meg - segítjük a szövetekben lerakódott méreganyagok kiürítését: INFRASZAUNA - TELJES TESTMASSZÁZS TETŐTŐL TALPIG  -  HULLÁMMASSZÁZS.

Méregtelenítés

Méregtelenítés